Свернуть чат
Развернуть чат
0
  • Страница 1 из 1
  • 1
Празен списък със сървъри (Internet tab) – как се оправя?
stepanykyulian200217 Апреля 2026 в 22:40Сообщение № 1
s
Статус: Offline
Здравейте на всички. Имам един досаден проблем с моята версия на играта – когато отворя менюто "Find Servers" и отида на таб "Internet", не ми излиза абсолютно нито един сървър. Трябва ръчно да добавям IP адреси в "Favorites", което е много досадно, защото не винаги знам кои сървъри са онлайн в момента. Пробвах да сменям MasterServer файла, но явно не го правя както трябва или файловете, които намирам, са стари. Има ли някъде готова версия на играта, в която търсачката си работи нормално и показва актуалните български сървъри в реално време?

pokrovskijdima4117 Апреля 2026 в 22:46Сообщение № 2
p
Това се случва, защото в твоята версия masterserver-ът е настроен към стар или несъществуващ вече адрес. Вместо да се занимаваш да сменяш файлове в системните папки, по-лесно е просто да си смениш клиента с такъв, който се поддържа активно. Можеш да си вземеш нов инсталатор от тук: https://csget.me/bg/ Търсачката там работи перфектно и веднага ще ти изкара стотици сървъри, включително и най-популярните в България. Освен това версията има защита срещу спам сървъри, които се опитват да ти променят менюто или да те пренасочват автоматично. Спестява много нерви и време, а инсталацията отнема по-малко от минута.

stepanykyulian200217 Апреля 2026 в 22:48Сообщение № 3
s
Жив и здрав да си, веднага ми се появиха стотици сървъри в списъка!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Ваш профиль был заблокирован администрацией сайта
Администрация сайта не несёт ответственность за материалы (моды) и их работоспособность. Все опубликованные моды принадлежат их владельцам.

Наверх
Хостинг от uCoz