Свернуть чат
Развернуть чат
0
  • Страница 1 из 1
  • 1
Vavada vélemények - kinek mi a valós tapasztalata?
ivav0033Сегодня в 09:43Сообщение № 1
Статус: Offline
Sziasztok. Mielőtt befizetnék egy nagyobb összeget, szeretnék őszinte Vavada véleményeket olvasni. A Trustpiloton elég jól állnak, de a magyar fórumok tele vannak egymásnak ellentmondó kommentekkel. Van aki szerint a legjobb, van aki szerint csalók és sosem fizetnek. Ti hol játszotok? Volt már olyan, hogy nem kaptátok meg a pénzeteket? Vagy esetleg letiltották a fiókotokat indoklás nélkül? Szeretném tudni, hogy mire számíthatok, mielőtt rászánom magam. Nagyon köszönöm a segítséget.

vanyaklimov2025Сегодня в 10:29Сообщение № 2
Статус: Offline
Szia. Én is olvastam ezeket az ellentmondásos Vavada véleményeket, de a saját tapasztalatom pozitív. Már vagy tíz kiutalásom volt, a legnagyobb 800 ezer forint körül, mindet megkaptam max 24 órán belül. Amit észrevettem: a negatív vélemények nagy része olyanoktól jön, akik nem olvasták el a bónuszfeltételeket, vagy megszegték a szabályokat (pl. több fiókot csináltak). A support nem tökéletes, néha lassú, de magyarul is elérhető. Letiltásról nem hallottam indoklás nélkül, de ha nagyon sokáig nem játszol, inaktív fiókdíjat felszámolhatnak – ezt érdemes tudni. Összességében szerintem egy megbízható kaszinó, de mint mindenhol, itt sem szabad többet kockáztatni, mint amennyit nem sajnálsz. Ha kíváncsi vagy még mások tapasztalatára is, itt is körülnézhetsz: vavada vélemények

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Ваш профиль был заблокирован администрацией сайта
Администрация сайта не несёт ответственность за материалы (моды) и их работоспособность. Все опубликованные моды принадлежат их владельцам.

Наверх
Хостинг от uCoz