|
Vavada login - állandóan kijelentkeztet
|
|
| ivav0033 | Сегодня в 11:14Сообщение № 1 |
Статус: Offline
| Helló. A Vavada login nálam úgy működik, hogy be tudok lépni, de ha kicsit inaktív vagyok, vagy váltok egy másik oldalra, máris kidob. Már többször is előfordult, hogy épp egy nyerőgépen pörgettem, és mikor visszaléptem, újra be kellett jelentkeznem. Ez normális? Más is tapasztal ilyet? Esetleg be lehet állítani valamit, hogy tovább maradjon aktív a session? Kezd kicsit idegesítő lenni. Köszi a válaszokat.
|
| |
| |
| vanyaklimov2025 | Сегодня в 12:03Сообщение № 2 |
Статус: Offline
| Szia. Én is futottam már bele ebbe, és tényleg bosszantó. A Vavada login session ideje alapból elég rövid, főleg ha mobilon vagy, mert a biztonsági beállítások miatt gyakran dob ki. Amit tehetsz: amikor belépsz, pipáld be a "Emlékezzen rám" vagy "Maradjak bejelentkezve" opciót, ha van ilyen. A másik: ne használd a böngésző privát módját, mert az még gyorsabban törli a sütiket. Érdemes lehet a Vavada PWA appját használni (telepíthető a kezdőképernyőre), mert ott stabilabb a munkamenet. Ha továbbra is kijelentkeztet, próbálj másik böngészőt vagy frissítsd a jelenlegit. A support is tud segíteni, ha írsz nekik. A bejelentkezési problémák megoldásához itt találsz tippeket: vavada login
|
| |
| |