Свернуть чат
Развернуть чат
0
  • Страница 1 из 1
  • 1
Epicstar login i problem z hasłem
ivav0033Вчера в 20:22Сообщение № 1
Статус: Offline
Siemka, od rana próbuję się zalogować, ale epicstar login cały czas odrzuca moje hasło, mimo że jestem pewien, że je pamiętam. Zresetowałem je już dwa razy, ale nowe też nie działa. Czy to możliwe, że strona ma awarię, albo że ktoś zmienił mi hasło bez mojej wiedzy? Nie mam włączonej dwuetapowej weryfikacji, więc trochę się martwię o bezpieczeństwo. Może ktoś z Was miał podobną sytuację i wie, co robić w takim przypadku?

vanyaklimov2025Вчера в 20:44Сообщение № 2
Статус: Offline
Hej, spokojnie, to nie musi być włamanie. Często takie problemy biorą się z błędnego zapisu znaków w klawiaturze, zwłaszcza jeśli masz włączony Caps Lock albo inny układ klawiatury niż polski. Spróbuj wpisać hasło w notatniku, skopiować i wkleić do pola logowania – to eliminuje ryzyko literówki. Jeśli to nie pomaga, sprawdź, czy przypadkiem nie używasz starego hasła po resecie – system czasem potrzebuje kilku minut na synchronizację w bazie danych. Ja kiedyś wpadłem w panikę, a okazało się, że resetowałem hasło przez link, który wygasł po 15 minutach, i dlatego nowe nie działało. Zrób jeszcze raz reset, ale tym razem od razu po otrzymaniu maila wpisz nowe hasło i zaloguj się w ciągu 2-3 minut. Jeśli nadal nic, to napisz na czacie do supportu – oni mogą sprawdzić, czy Twoje konto nie jest zablokowane z powodu zbyt wielu nieudanych prób. Zazwyczaj odblokowują je w ciągu kilku minut po weryfikacji tożsamości. Więcej porad o logowaniu masz tutaj: epicstar login

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Ваш профиль был заблокирован администрацией сайта
Администрация сайта не несёт ответственность за материалы (моды) и их работоспособность. Все опубликованные моды принадлежат их владельцам.

Наверх
Хостинг от uCoz